Jan Plezier Boottochten

Een dagje op het water...RESERVEER SNEL!

Partyboot Antwerpen

De partyboot van Jan Plezier gooit z'n trossen los en vaart langs Vlaanderens mooiste plaatsen en dit geheel en alleen voor u en uw gezelschap.

Wie in het huwelijksbootje stapt, kan dat nu heel letterlijk doen.

Maar ook bedrijfsfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen ... kunnen perfect op een onze feestboot plaatsvinden.

Een onvergetelijke gebeurtenis is gegarandeerd.

Mogelijkheden feestboot huren

Onze feestboot Antwerpen huren kan met verschillende arrangementen. Onderstaande cruises houden een volledig arrangement in van catering en boot, al of niet inclusief een drankenformule.

Dranken die tijdens uw cruise genuttigd worden, zijn niet in de prijs van het arrangement inbegrepen en worden na de tocht in rekening gebracht volgens de prijzen van onze drankenkaart.

U kan echter ook een partyboot huren en feesten op maat door te kiezen voor een drankenarrangement waarbij u één prijs betaalt (per persoon) waarin alle dranken die u tijdens de vaart nuttigt, vervat zitten (exclusief alcoholische sterke dranken).

Afhankelijk van de locatie waar u wil vertrekken of aankomen, is er een meerprijs omdat het schip zich daarheen moet verplaatsen, inclusief haven- en watertaksen,... (verlegkosten).

Uiteraard kunt u ook voor verhuur zonder arrangement bij ons terecht, echt een feest op maat!


Heeft u interesse, of wenst u meer informatie? U kan ons steeds contacteren via info@janplezier.be of op het nummer 0475/696880.