Jan Plezier Boottochten

Een dagje op het water...RESERVEER SNEL!

Bedrijfsuitje Gent

Met de collega's op zoek naar een bedrijfsuitje in Gent? Vaar mee met Jan Plezier op de Schelde of de Oude Leie in Gent. Opstappen kan zowel op de Snepkaai of de Ketelvest in het centrum van Gent. Een andere mogelijkheid is om op te stappen in het pittoreske Sint-Martens-Latem en van daar te vertrekken naar Gent-stad.

De ideale formule voor een bedrijfsuitstap in Gent is een combinatie van varen en eten. Barbecues, buffetten en receptiecruises zijn slechts enkele van de mogelijkheden.


bedrijfsuitje gent

Activiteiten Gent

Voor uw activiteiten in Gent stellen we eveneens de ribbekesboot en de pannenkoekenboot voor. Op de ribbekesboot serveren we spareribs à volonté, ongetwijfeld een voltreffer.

Heeft uw bedrijf veel werknemers met jonge kinderen, dan is een rondvaart in Gent met de pannenkoekenboot ideaal. Tijdens deze 1 uur durende vaart kunt u pannenkoeken eten à volonté. De kinderen zullen er maanden later nog over spreken!

Geïnteresseerd in deze arrangementen voor uw bedrijfstap? U kan ons steeds contacteren via info@janplezier.be of op het nummer 0475/696880.