Jan Plezier Boottochten

Een dagje op het water...RESERVEER SNEL!

Boottocht Antwerpen

Als activiteit Antwerpen bieden wij u onderstaande boottocht Antwerpen aan: 

Een boottocht in de Antwerpse haven
Vertrekkende van kaai 19 of kaai 28 kan u opteren voor een rondvaart in de haven van 2 of 5 uur. Gedurende deze tocht vaart u langs imposante zeeschepen en grote kranen zodat u een beeld krijgt van wat er allemaal gebeurt in onze Antwerpse haven.

Activiteit Antwerpen

Activiteit Antwerpen: Een Schelde-havenrondvaart
Als u kiest voor een activiteit Antwerpen zoals de Schelde-havenrondvaart vertrekt u aan kaai 19 of kaai 28 en komt u terug aan op het Steenplein of omgekeerd.
Afhankelijk van de stand van de sluizen kunnen we een versassing doen zodat u een sluis in werking kan zien. Daarna vaart u tijdens de boottocht antwerpen richting de Schelde, met als eindpunt het Steenplein.
Indien uw wagen geparkeerd staat aan kaai 19 of 28 kan u met het openbaar vervoer terug of u kan al wandelend, in ongeveer 25min, terug bij uw wagen geraken

Activiteit in Antwerpen: Bewonder de skyline van Antwerpen
Met een Schelderondvaart van 2 uur vertrekt u vanuit Linkeroever Antwerpen of het Steenplein en vaart u langs de prachtige skyline van Antwerpen en het befaamde strand van Sint Anneke.

boottocht antwerpen

Een uitgebreide Schelderondvaart naar de haven of richting Temse
Bij een Schelderondvaart van 5 uur vaart u richting de zee langs de Europa Noordzeeterminal waar u de bedrijvigheid van de haven kan aanschouwen of u kan kiezen voor een meer landelijke tocht richting Temse waar de fauna en flora een worden. Vertrek gebeurt van aan het Steenplein of Linkeroever Antwerpen.

activiteit antwerpen

Aan het Steenplein vindt u een betalende parking en indien u kiest voor Linkeroever Antwerpen, kaai 19 of kaai 28 als vertrekplaats kan u gratis parkeren.

Alvast een goede activiteit antwerpen & boottocht in Antwerpen toegewenst.